Kórházban hagytak a szülei egy szívbeteg kisbabát

Az édesapa és az édesanya papíron közölték, hogy lemondanak róla.

MN
2017. 09. 29. 9:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Győr-Moson-Sopron megyei kórházban hagytak a szülei egy hat hónapos kisfiút, miután kiderült, hogy szívbeteg – írja a Bors. A lap szerint a babának minden esélye megvan a gyógyulásra, korábbi két műtétje után még egy operációra van szüksége és az azt követő kezelésekre.

A kisfiú története nagyon megérintett két édesanyát: közösen gyűjtésbe kezdtek, hogy a szívbeteg kisfiúnak mindent megadhassanak.

Egyikük a Borsnak azt mondta, a kisfiút eredetileg rotavírus-fertőzés miatt vitték be, ami há­nyással, hasmenéssel járó betegség, a baba kezelésekor ugyanakkor az is kiderült, hogy baj van a szívével, ezért az intenzívre került.

Amikor a gyermek szülei megtudták, hogy szívproblémái vannak a kisfiúnak, két hétig felé sem néztek, csupán egy papírt hagytak a kórházban, amelyen azt írták: le­mondanak a gyerekről. A lapnak nyilatkozó édesanya úgy tudja, hogy hamarosan örökbe fogadható lesz a baba.

A két édesanya mellett a győri Lurkó Alapítvány is foglalkozik a kisfiú ügyével, az adományokat ott is várják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.