Menekültek pihentek volna a tolnai panzióban, megfenyegették a tulajdonost

Kedd reggelre az autójának a kerekeit is kiszúrták.

MN
2017. 09. 26. 11:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden lehetséges eszközzel meg fogják akadályozni azt, hogy az országban legálisan tartózkodó menekültek üdüljenek a Tolna megyei Őcsényben – ez derült ki a Szekszárdhoz közeli településen tartott falugyűlésen. 

Az üdültetésről egy helyi panziótulajdonos egyezett meg a Migration Aiddel, amelynek képviselői már meg is nézték a kilenc férőhelyes vendégházat. A polgármester azt mondta, a hivatalnak nincs ugyan jogi lehetősége, hogy beleszóljon, de a helyieket arra biztatta, polgári engedetlenséggel tiltakozzanak – írja a Hír TV.

Az őcsényi közösségi házban annyi érdeklődő volt, hogy nem fértek a terembe. A Migration Aid beszámolója szerint a falugyűlésen a „Takarodj innen, vagy felgyújtjuk a házadat!” fenyegetés is elhangzott a szálláshely tulajdonosának címezve. Kedd reggelre pedig kiszúrták az autójának a kerekeit, a rendőrség helyszínel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.