„Ne hagyjuk szó nélkül!” – Megszereztük az egyik új Soros-plakátot

Továbbra sem bonyolítja túl az üzenetet a kormányzati propaganda.

Fokasz Oresztész
2017. 09. 27. 18:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legújabb, az úgynevezett Soros-tervről szóló nemzeti konzultációhoz tartozó televíziós reklámszpotok már kedd óta futnak az állami tévécsatornákon. A Magyar Nemzet most iparági forrásból egy plakáttervet is megkapott, íme:

Ami nem romlott el, azt ne próbáljuk megjavítani – valami ilyesmi járhatott a terv készítőinek fejében.

Úgy tudjuk, ezen kívül még öt-hat változat fog készülni a reklámeszközből, az utcákra októbertől kerülnek ki a plakátok.

Nem mellékes, hogy a kormányzati kommunikációban megjelenő „tervnek” alig van köze Soros György valódi javaslataihoz, véleményéhez, erről itt írtunk bővebben.

A Magyar Idők eközben arról számolt be, hogy a korábbi nemzeti konzultációktól eltérően a Soros-tervvel kapcsolatban feltett kérdések mindegyikéhez külön indoklást is fűz a kormány. A pontokról a válaszadók azt dönthetik el, hogy támogatják-e vagy nem.

A lap szerint ezek a következők lesznek:

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.