Rázárta a WC-ajtót a Hír TV riporterére a fideszes polgármester

Dobos László, Karcag első embere nem akart nyilatkozni a televíziónak.

Kovacsik Ágnes
2017. 09. 30. 15:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számtalan sikertelen próbálkozás után a Hír TV Célpont című műsorának egyik riportere, Báthory Róbert egy testületi ülésen szerette volna meginterjúvolni Dobos Lászlót, Karcag polgármesterét a településen felállítandó milánói sámándobépület üzemeltetéséről, valamint a település „Tilalmas” nevű részének a vízellátásáról – olvasható a Hír TV internetes oldalán.

A beszámoló szerint Dobos rendkívül sok elfoglaltságára hivatkozva többször is kitért a válaszadás elől. Legutóbb úgy, hogy kulcsra zárta a mosdó ajtaját, ahol Báthory Róbert tartózkodott. Mint mondta, számára is teljesen hihetetlen volt a helyzet, amikor észlelte, hogy bezárta őt a polgármester. Azt is hangsúlyozta, hogy nem üldözte a település vezetőjét, de azzal is tisztában volt, hogy a képviselő testületi ülés folyamán alig lesz tíz perce, hogy interjút készítsen vele – de a mosdóból ez nem ment. Végül a stáb hívta fel telefonon a riportert, akik némi hitetlenkedés után a titkárság segítségével szabadították ki Báthoryt.

Dobos László a Reflektorblog megkeresésére azt mondta, nem ismerte fel a Hír TV riporterét, hiszen rengeteg emberrel találkozik, és úgy gondolta, neki is van egy kulcsa a WC-hez, ezért zárta be az ajtót.

Nem ez volt az első eset, hogy atrocitás érte a Célpont stábját. Bátory felidézte azt a napot, amikor Túrricsén forgattak és egy, a polgármester pártján álló ember meg akarta őt verni, amiért kérdezősködött. A napokban Szolnokon forgattak Farkas Flóriánról és a roma felzárkóztatási programról. Amikor kiszálltak az autóból, és elmondták, mit szeretnének, egy férfi rájuk uszított három kutyát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.