Személyi változások a Momentumnál

Nem távozik a párt kabinetvezetője, ugyanis ilyen poszt nem is létezik.

MN
2017. 09. 22. 19:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origo írta meg, hogy távozik a Momentum kabinetvezetője, Borbély Ede, és a párt pályázatot írt ki kabinetvezető-helyettesi pozícióra. Papp Gergő, a Momentum kommunikációs vezetője a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott, hogy a portál információi nem helytállók, ráadásul az Origo hivatalosan nem kereste meg a pártot, hogy az értesüléseit megerősítse.

Papp Gergő elmondta, valóban keresnek embert, de úgynevezett ideiglenes kabinetvezetői posztra, és nem nyilvános pályázat útján, hanem a tagságuk körében. Az új feladatkör létrehozására a közeledő kampányidőszak miatt van szükség. Borbély Ede viszont, aki a pártnál eddig sem kabinetvezetői, hanem bármiféle hivatalos pozíció nélkül inkább szervezési feladatokat látott el, egyéb elfoglaltsága miatt valóban távozik – mondta a kommunikációs vezető.

Az Origo arról is írt, hogy belső konfliktusok miatt érik egymást a személyi változások a Momentumnál, de ezt Papp Gergő tagadta.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.