Több útsávot is lezárnak az Árpád hídi metróállomás környékén

A Váci út és a Róbert Károly körút több sávjába nem lehet majd bekanyarodni.

MTI
2017. 09. 23. 8:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Változik a forgalmi rend Budapesten az Árpád hídi metróállomás környékén a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt – jelentette be szombaton a BKV.

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában hétköznap este 10 órától hajnal 5 óráig, hétvégén pedig reggel 7 óráig lesz forgalomkorlátozás.

A Róbert Károly körúton az Árpád híd felé vezető oldalon a csomópontban csak a belső sáv lesz járható, az Árpád híd irányából a Váci út városból kifelé vezető sávjaiba nem lehet majd kanyarodni, a Róbert Károly körútról a Váci útra a belváros felé pedig csak a belső sávból lehet. Emellett a csomópontban a villamosvágányokon történő áthajtásnál sávszűkületre kell számítani.

A BKV felhívta a figyelmet arra is, hogy nappalra csak ideiglenesen állítják helyre az útburkolatot, ezért abban szintkülönbségek lehetnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.