A „Soros-terv” miatt országjárásba kezd a Fidesz

A tervek szerint november 19-éig összesen több mint 200 helyszínen tartanak fórumot.

MN
2017. 10. 12. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

November 19-éig minden választókerületben, összesen több mint kétszáz helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei – közölte.

„Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra” – fogalmazott Hidvéghi Balázs. A Fidesz azt szeretné, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, és mondjanak véleményt a „Soros-tervről” – nyilatkozta a kommunikációs igazgató az MTI-nek.

November elejéig az összes háztartásba eljutnak az új nemzeti konzultációs kérdőívek, amelyek a kormány által csak Soros-tervnek nevezett koncepcióról, azaz a bevándorlókkal és menekültekkel kapcsolatos elképzelésekről kérik ki a választók véleményét. A kérdőíven összesen hét állítás szerepel, a válaszadóknak pedig azt kell eldönteniük, hogy támogatják az adott törekvést vagy sem. A „Soros-terv” elleni nemzeti konzultáció kérdéssora egyébként nem feltétlenül van összhangban, sőt néha ellentétes azzal, ami Soros György különböző nyilatkozataiból, terveiből kiolvasható – erről itt írunk bővebben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.