Békés megmozdulásokra készül a Közös Ország Mozgalom

November közepére választási nagygyűlést ígér Gulyás Márton szervező, mindenkit várnak, aki „a kormányváltásban érdekelt”.

MN
2017. 10. 23. 20:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőszakmentes, békés megmozdulásokat szervez a következő hetekben a Közös Ország Mozgalom, hogy visszaadja az embereknek azt a hitet, miszerint van lehetőség az igazságtalan hatalom megfékezésére – erről beszélt a szervezet alapítója a Hír TV Egyenesen című műsorában. Gulyás Márton azt is bejelentette, hogy a Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlést szervez november közepére, ahová minden olyan pártot, szervezetet vár, amely a változásban érdekelt.

„Azzal az ajánlattal élünk, hogy november 18-ára ellenzéki választási nagygyűlést szervezünk, amelyre hívjuk a változásban érdekelt összes olyan mozgalmat, szervezetet, pártot, amely szeretne valamilyen módon közösséget vállalni. A platformot elkezdtük építeni, az október 23-ai rendezvény lett volna az első lépés, hogy a változásban érdekeltek platformját meghirdessük, megnyissuk mások előtt” – mondta a Közös Ország Mozgalom vezetője az Egyenesen adásában.

Mint arról beszámoltunk, a KÖM hétfőre hirdette meg több ellenzéki pártot összefogó első kampányeseményét, de az esős-szeles idő miatt a meghívottak már vasárnap sorra mondták le részvételüket, a programból kifarolt a DK, az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország, az MSZP és a Párbeszéd is. Végül csak a Momentum tartotta meg beígért saját programját a Szabadság téren, amire legfeljebb néhány százan mehettek el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.