Csak fel kell hívni Stadler Józsefet, és sikeresebb lehet a vállalkozásunk

Azt állítja, hogy tanácsaival minimum 30 százalékkal növekedni fog a cég forgalma.

MN
2017. 10. 13. 6:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember közepén beszélgettünk utoljára a juhászból lett sokoldalú akasztói vállalkozóval, Stadler Józseffel. Akkor azt mondta, hogy terveibe megítélése szerint az igazságszolgáltatás már nem szólhat bele, a kórház annál inkább; ha visszakerül oda, többet nem láthatjuk majd. Addig is azt eszik, amit megkíván. A gyomrát azért nagyon szúrja, hogy utolsó könyvelője annyi mindenről megfeledkezett – de most már mindenki megtalálhatja őt a Facebookon, mint mondja, a nyomozóhatóságok is.

Csütörtökön Stadler József írt közösségi oldalára, amiben ingyen és bérmentve ajánlja fel segítségét a magyar vállalkozásoknak, csak annyi a kikötése, hogy a termék kiváló minőségű kell hogy legyen.

Azt állítja, hogy tanácsaival minimum harminc százalékkal növekedni fog a forgalom, legyen az belföldre vagy külföldre szánt termék. Sőt, bónuszként a levédett Stadler nevet is felajánlja. „Legyetek sikeresek!” mondattal zárja írását az akasztói juhász.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.