Csaknem ezer fogyasztási helyen nincs áram Rákóczifalván

Transzformátorokat rongált meg a szél, és kitört egy villanyoszlop is.

MN
2017. 10. 29. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem ezer fogyasztási helyen szünetel az áramszolgáltatás a viharos szél miatt Rákóczifalván, az áramszolgáltató E.ON szakemberei a helyszínen dolgoznak – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap délután az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: a több mint ötezer lakosú városban vezetékeket, transzformátorokat rongált meg a szél, és kitört egy villanyoszlop is. A szolnoki hivatásos tűzoltók több helyről fákat, faágakat távolítottak el – tette hozzá.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a katasztrófavédelmet vasárnap reggeltől délután négy óráig 35 helyre riasztották. A legtöbb esetben kidőlt fákat kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak Rákóczifalván kívül Tiszabura, Jászladány, Jászárokszállás, Jászberény, Kenderes és Szolnok egyes területein – számolt be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.