Dúró Dóra: A Jobbik örülne a melegszavazatoknak is

Az ellenzéki párt azokat várja, akik azonosulni tudnak értékrendjükkel.

MN
2017. 10. 25. 18:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettesét szerdán egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdezték mások mellett Vona Gábor pártelnök október 23-án elhangzott szavairól, miszerint nem érdekeli, hogy ki a konzervatív és ki a liberális, már nem azt nézi, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt.

Dúró Dóra az MTI tudósítása szerint közölte: a Jobbik elnöke nem pártokkal való politikai együttműködésről, hanem a szavazókról beszélt. Mint mondta, minden magyar állampolgárt szeretnének képviselni, és azokat várják, akik azonosulni tudnak értékrendjükkel. Arra a kérdésre, hogy ez a melegekre is vonatkozik-e, azt felelte: ha valakinek ilyen a szexuális irányultsága, de úgy érzi, hogy a Jobbik képviseli az ő érdekeit, akkor örülnek neki, ha rájuk szavaz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.