Fél éve rossz a lift egy újpalotai rendelőintézetben

A kerekesszékes vagy járókeretes betegekhez az orvosnak kell lemennie.

MN
2017. 10. 07. 7:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már fél éve nem működik a lift egy újpalotai rendelőintézetben, így a kerekesszékes vagy járókeretes betegek nem tudnak feljutni az orvoshoz – közölte az RTL Híradó. Úgy tudja, ezekben az esetekben az orvosnak kell lemennie a beteghez megvizsgálni.

Az RTL információi szerint a lift április elején műszaki hiba miatt kigyulladt, és azóta rossz. A Zsókavár utcai rendelőintézet emeletén van egyébként a felnőttháziorvosi rendelő, a fogászat és a hallásvizsgálat is.

A gazdasági vezető kifejtette: még nyár elején kötöttek szerződést a lift javítására, de a cég – hiába kérik – azóta sem csinál semmit. Az önkormányzatnál pedig azt mondták, hogy valószínűleg új kivitelezőt keresnek majd.

A megbízott cég az RTL Híradóval közölte, hogy megvizsgálják az ügyet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.