Fideszes képviselők randalíroztak Vácon

Az éjjel is nyitva tartó egyik bolt alkalmazottjával kötekedtek, szemetest borítottak fel, és közlekedési táblát döntöttek ki.

Vég Márton
2017. 10. 27. 19:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz a rendőrség, miután néhány héttel ezelőtt kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak Vácon – írta az Átlátszó.

Információik szerint a helyi politikusok nemcsak az éjjel is nyitva tartó egyik bolt alkalmazottjával kötekedtek, hanem szemetest borítottak fel, és közlekedési táblát döntöttek ki a helyükből.

A váci Fidesz elnöke, Pető Tibor azt közölte a hírbloggal, hogy majd ha a rendőrség eljárása megállapítja a három ember felelősségét, akkor döntik el, hogy milyen további lépéseket tesznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.