Gulyás Gergely kész vitázni az MSZP frakcióvezetőjével a bevándorlásról

Németh Szilárd pedig az MSZP-s Molnár Zsolttal csörtézhet – derül ki Gulyás leveléből.

MTI
2017. 10. 04. 9:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kész vitázni a bevándorlásról Tóth Bertalannal, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével. A kormánypárti politikus erről az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát vezető szocialista Molnár Zsoltnak küldött levelében tájékoztatott, amelyet a Fidesz-frakció sajtóosztálya tett közzé.

Előzőleg Molnár Zsolt sajtótájékoztatón azt közölte: a schengeni határvédelemről, a bevándorlásról, a nemzeti konzultációról, „az ördögi Rogán-tervről és a nem létező Soros-tervről” nyilvános, televíziós vitára hívja ki Gulyás Gergelyt, a Fidesz új frakcióvezetőjét és Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert.

Gulyás Gergely a Molnár Zsoltnak címzett válaszlevelében azt írta: „állunk rendelkezésre a bevándorlással kapcsolatos vitára”. A Fidesz frakcióvezetőjeként szívesen vitatkozik Tóth Bertalan szocialista frakcióvezetővel. Németh Szilárd, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke pedig örömmel vitázik a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnökével – közölte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.