Halász János kolbásztöltéskor sem feledkezett meg a Soros-tervről

Gulyás Gergely nem a „kitöltőket” erősítette.

Unyatyinszki György
2017. 10. 22. 14:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti humor és a nemzeti konzultációs kampány sajátos összefonódását mutatta be Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a békéscsabai kolbászfesztiválon, ahol a „Kitöltők” csapatát erősítette a kolbásztöltő versenyen.

Békéscsabai szakértői szemmel nézve az is különös benyomást kelt, hogy karszalaggal, karórával a kezükön készítették a kolbászt a csapat tagjai, ami döntő befolyással bír az elkészült hús szavatossági idejére, valamint akár aromájára is. A csapatot biztonsági őrök is biztosították.

A fesztiválon megjelent Gulyás Gergely, a Fidesz-frakció frakcióvezetője, aki azonban nem a „Kitöltőket” erősítette. Csapata taktikája nem a karóra viselésében, hanem a zsűrivel való pálinkázásban mutatkozott meg.

A kormánypárti küldöttség a békéscsabai kötődésű Domokos Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével – egykori párttársukkal – is jó hangulatú beszélgetést folytatott a fotók tanúsága szerint.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.