Kertes villát vásárolt Tiborcz István Kútvölgyben

Az ingatlanon jelenleg építkezés folyik.

MN
2017. 10. 24. 10:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kertes villát vásárolt a nyáron Tiborcz István, a miniszterelnök veje, Orbán Ráhel férje Budapest egyik legdrágább környékén, a XII. kerületi Kútvölgy virányosi részén – írja az Átlátszó.

A miniszterelnök veje adásvétel címén szerezte meg az ingatlant egy budapesti házaspártól. Az ingatlan-nyilvántartás szerinti egyedüli tulajdonosa Tiborcz István, de mivel házasok Orbán Ráhellel, a szerzemény fő szabályként közösnek számít. Feltéve, hogy valamely megállapodás alapján vagy a házasság előtti vagyontárgy miatt nem számít a férj különvagyonának. Jelzálog nem terheli az új szerzeményt, az ingatlanon jelenleg építkezés folyik.

Az Átlátszó kiemeli: a hasonló adottságú ingatlanok száma kevés, kínálati ára pedig húzós. Üres telekként is több száz milliós tétel, a lakások átlagos négyzetméterára pedig meghaladja a 600 ezer forintot az egyik legismertebb online ingatlanhirdető portál találatai szerint. A portál a hirdetések közt talált egy hasonló paraméterekkel bíró, ugyancsak 1536 négyzetméteres telket, azt 369 millió forintért kínálta a hirdető. Az épület 11 szobás, 393 négyzetméteres, eklektikus stílusban épült. A leírás szerint a telek ősfás, enyhén lejtős, feszített víztükrű úszómedencével és zöldövezeti panorámával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.