Ködösít az MSZP Balázs Péter miniszterelnök-jelöltségéről

A volt külügyminisztert „jól ismeri az MSZP világa és közössége”.

Katona Mariann
2017. 10. 23. 8:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem adott érdemi választ az MSZP budapesti elnöke arra a kérdésre, hogy valóban – miként az tegnap egy blogon megjelent – Balázs Péter lehet-e a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek csak annyit mondott, hogy amíg a partnereikkel nem tudnak érdemben konzultálni, addig tisztességtelen lenne erről beszélnie. Ugyanezt a mondatot ismételte meg, amikor arról kérdeztük, hogy a szocialista párt egyáltalán tudná-e támogatni a volt külügyminiszter kormányfőjelöltségét.

Kunhalmi Ágnes csak annyit tett hozzá, hogy Balázs Pétert jól ismeri az MSZP világa és közössége.

Emlékezetes, hogy miután Botka László visszalépett a szocialisták miniszterelnök-jelölti posztjáról, Molnár Gyula pártelnök már jelezte, hogy külső jelöltön gondolkodnak. Nemrég egy interjúban pedig úgy fogalmazott, hogy a fejében már van egy név, amellyel meg fogja keresni a többi baloldali pártot. Akkor nem árulta el, kire gondol.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.