Magabiztos jobbikos győzelem Devecseren

A polgármesteri posztért hatan szálltak versenybe: négyen függetlenként, rajtuk kívül a Jobbik és a Magyar Munkáspárt jelöltje.

MN
2017. 10. 15. 19:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik polgármesterjelöltje, Ferenczi Gábor győzött a vasárnapi időközi önkormányzati választáson a Veszprém megyei Devecseren. A települést 2014 óta vezető, majd a képviselő-testület önfeloszlatása után újra induló Ferenczi Gábor 1168 szavazatot szerzett, a második helyezett, független Kovács László 363-at.

A polgármesteri posztért hatan szálltak versenybe: négyen függetlenként, rajtuk kívül a Jobbik és a Magyar Munkáspárt jelöltje. A képviselőkkel való feszült viszonya miatt Ferenczi nyáron maga kezdeményezte a testület feloszlatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.