Még a Jobbik betiltására is felkészült Vona Gábor

Focista korában bénázták le úgy, mint a miniszterelnök tette a parlamentben. Videointerjú.

Marosi Adrienn
2017. 10. 11. 15:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvonhatják a Jobbik állami támogatását vagy akár be is tilthatják – mondta a Magyar Nemzetnek adott videointerjújában Vona Gábor. A politikus szerint a két intézkedés szinte ugyanaz, hiszen ha egy párttól a kampány előtt elveszik a forrásait, nem tud részt venni a választáson. Az ügyészségi eljárással kapcsolatban azt mondta, A tanú című filmben érzi magát.

Vona Gábor szerint súlyos, ha valaki miniszterelnökként elveszíti a méltóságát. Orbán Viktor szavaira reagálva azt is elárulta, hogy nem először „bénázták” le: középiskolás korában focizott, és egy-egy vesztes mérkőzés után is elhangzottak hasonló jelzők. Videointerjú.

 

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.