Obama kampánygurui segítik Gyurcsányékat

Havonta hárommillió forintot fizetnek a Smoot Tewes Group nevű amerikai tanácsadó cégnek.

Lőrincz Tamás
2017. 10. 02. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Demokratikus Koalíció (DK) havi 10 ezer euróért szerződést kötött a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel annak érdekében, hogy tanácsokat adjanak a párt kampánystratégiájával, kommunikációjával és ezek végrehajtásával kapcsolatban. A kiadást saját költségvetésből fedezik – közölte a párt.

A DK tájékoztatása szerint az STG az egyik legismertebb amerikai demokrata tanácsadó cég, amelyet a győztes Obama-kampányok legfontosabb alakjai alapítottak, mint Julianna Smoot, az Obama Alapítvány igazgatótanácsának tagja, Obama volt kampányfőnök-helyettese, fehér házi protokollfőnök, illetve az első Obama-kampány pénzügyi igazgatója, Paul Tewes, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezője, a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetője. A cégben szintén szerepet vállal Dan Kanninen, aki a vállalat kampányokért felelős társtulajdonosa, politikai elemző, több fontos csatatér-államban az Obama-kampányok vezetője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.