Október 23. – Facebook-videóval hív közös ünnepre a kormány

A Terror Házánál délután három órakor mond beszédet Orbán Viktor.

MN
2017. 10. 15. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány Facebook-videóban hívja fel a figyelmet a Terror Házánál rendezendő október 23-i ünnepségre, a 15 órakor kezdődő rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-vel.

„Szeretnénk, ha minél többen emlékeznénk közösen 1956 hőseire és arra, hogy sokan életüket adták mostani szabadságunkért” – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Az \'56-os forradalom nem először bizonyította a magyar történelemben, hogy a magyar a szabadság népe, és mindig megküzd az igazáért, még akkor is, ha ez nem mindig a legkényelmesebb út, és mindig sok vitával jár – tette hozzá az államtitkár.

A vasárnap reggel közzétett videó elérhető a kormány hivatalos Facebook-oldalán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.