Propagandafüzettel áll elő a Rogán-minisztérium decemberben

A kiadvány úgy fogja összefoglalni a Fidesz-kormány eredményeit, hogy azt összeveti a szocialisták 2002 és 2010 közötti teljesítményével.

Hutter Marianna
2017. 10. 18. 5:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utóbbi hét és fél év kormányzati tevékenységéről szóló füzet jelenik meg hamarosan – erről beszélt Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető egy, a nemzeti konzultáció kapcsán tartott lakossági fórumon kedden. A politikus annak kapcsán mesélt a készülő anyagról, hogy az egyik résztvevő arra vonatkozóan kért tőle útmutatást, milyen anyagok segítségével lehet „határozottan leszerelni, illetve meggyőzni a nagy pofájú ellenzéket”.

Gulyás – megjegyezve, hogy ő nem minősíti az ellenzéki gondolkodókat – válaszul javasolta a decemberben megjelenő füzetet. Mint elmondta, a kiadvány készítésében az összes minisztérium közreműködik, de a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda fogja össze. A füzet pontról pontra fogja összeszedni az elmúlt időszak növekedési adatait, például azt, hogyan változtak az átlagfizetések, vagy hogy hogyan nőtt a foglalkoztatás. „Mindenki által hozzáférhető lesz” – nyugtatta meg a hallgatóságot Gulyás. Bár arról nem beszélt, hogy a kiadvány milyen költségekkel fog járni, azt hozzátette: „Magyarországon a politikai elkötelezettség bizonyos mértékben a valóságot is képes felülírni.”

A Magyar Nemzet információi szerint egyébként a kiadvány úgy fogja összefoglalni a Fidesz-kormány eredményeit, hogy összeveti a szocialisták 2002 és 2010 közötti teljesítményével.

A Rogán-féle tárca már júniusban is kiadott egy kifejezetten a horgászoknak szóló „tájékoztató kiadványt”. A füzetet a kék plakátokról jól ismert „Magyarország erősödik” szlogen fémjelezte, és többek közt olyan információ szerepelt benne, mint hogy „Magyarország kormánya stratégiai partnerként tekint a horgászokra”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.