Szülőkkel cseréltetnék le a balesetveszélyes székeket Miskolcon

Az egyik óvodának a négy-ötezer forintos székeket nem tudja megvenni az önkormányzat.

MN
2017. 10. 22. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az egyik óvodában a szülőknek nyilatkozniuk kell: meg tudják-e venni a gyereküknek az óvodai széket! Értitek? A széket! Hogy le tudjanak ülni az asztalhoz enni” – írta Facebook-oldalán Jakab Péter, a Jobbik miskolci politikusa, miután az egyik szülő továbbította neki azt a kérdőívet, amit az óvoda küldött ki a szülőknek.

Mint kiderült, az óvodában a gyerekek székei annyira elhasználódtak, hogy már balesetveszélyesek, ezért szorulnak cserére. A 444 az egyik szülőtől megtudta, hogy az óvodában igyekeznek mindent biztosítani a gyerekek számára, de az önkormányzatnál állítólag nincs keret a 4-5 ezer forintos székek cseréjére, ezért fordultak a szülőkhöz. A miskolci önkormányzat egyelőre nem reagált a megkeresésekre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.