Telekbotrány a Feneketlen-tónál: feljelentést tesz az Együtt

Korábban kiderült, hogy a cserkészszövetség volt vezetői állnak a lakópark mögött.

MN
2017. 10. 12. 15:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz, miután kiderült: a cserkészszövetség volt vezetői privatizálták a Miniszterelnökség egyik háttérintézményétől, majd adták tovább azt a Feneketlen-tó melletti telket, ahová egy ingatlanfejlesztő hatalmas lakóparkot tervez építeni – írja a Hír TV.

Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt választmányi elnöke elmondta, hogy a telek jelentős részét, több mint ötven százalékát messze áron alul adták el. „Ráadásul trükköztek is, hiszen a vásárlónak nem volt pénze, egy olyan cégtől szerezte meg előlegben, amely az ingatlanfejlesztési projektet végrehajtja, és korábban is volt már számos kapcsolata a fideszes állammal. Az Együtt szerint mindazok, akik részt vettek ebben, hűtlen kezelést követtek el” – szögezte le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.