Törőcsik Mari újra intenzív osztályra került

A nemzet színésze az idén rendszeres orvosi kezelésben részesült.

MN
2017. 10. 12. 6:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törőcsik Mari az év eleje óta kórházi kezelésre szorul. Rövidebb időszakokra javult csak az állapota, alig néhány napra engedhették haza az orvosai. A 81 éves, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő a Blikk információi szerint a Markusovszky Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályán fekszik, ahol nem fogadhat látogatót sem. A művésznő egy jó barátját is megszólaltatta a Blikk, aki szerint minden apróság felzaklatná, ezért kellett a telefonját is kikapcsolni.

Az otthoni napokban sem maradt egyedül Törőcsik Mari, a lánya mellett egy fiatal gondozót is hívtak mellé, aki mindenben segíti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.