Visszaragasztja a Jobbik a leszedett plakátjait

Mirkóczki Ádám szerint törvénytelenül szedték le a hirdetéseiket.

MN
2017. 10. 01. 14:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törvénytelenül szedték le hirdetéseiket a Jobbik szerint, ezért a párt elkezdte a plakátokat visszaragasztani – közölte a Hír TV.

Hiába szeretné Orbán Viktor, Magyarország nem Észak-Korea – jelentette ki a Jobbik egri országgyűlési képviselője, Mirkóczki Ádám. A politikus megismételte álláspontjukat: mivel a reklámfelületek a magántulajdonukba kerültek, így azokra nem is vonatkoznak a plakáttörvény rendelkezései. 

A Jobbik hirdetményeit a napokban kezdték leszedni a kormányhivatalok munkatársai rendőri biztosítás mellett. Pénteken számoltunk be arról, hogy úgy tűnik, Egerben törvénytelenségek árán is eltávolíttatnák a plakátokat, csak mert azok az ellenzéki párthoz kötődnek.

„A Fidesz és Orbán Viktor olyan üzenetet nem enged megjeleníteni most már köztereken sem, ami ellentétes az övével, mi pedig úgy vagyunk vele, hogy ez Eger, nem Phenjan, és Magyarország, nem pedig Észak-Korea. És természetesen azokat a reklámeszközöket, amelyek a mieink szeptember 19-e óta, igenis használni fogjuk a Jobbik kampányára, politikai üzeneteire, ez ellen a Fidesz és egyetlen hatóság sem tud tenni semmit” – jelentette ki Mirkóczki Ádám. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.