Völner Pál: Brüsszel valódi embervásárt akar

Brüsszel Soros végrehajtójaként verné szét a nemzeteket, a kvótarendszer a gyakorlatban embervásár lenne – jósolta az államtitkár.

Koncz Tamás
2017. 10. 10. 4:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai egyesült államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit – mondta a Magyar Idők keddi számában megjelent interjúban Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. Megfogalmazása szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne, s hozzátette: „a magyar kvótaper azonban megakasztotta a folyamatot, a mostani nemzeti konzultáció pedig újabb nehézséget okozhat a Soros-terv végrehajtóinak”.

Völner szerint „a Soros-terv, a kötelező betelepítés alkalmas eszköz a ma még erős nemzetállamok stabilitásának megingatásához, az európai kultúra felszámolásához”, és a jelenlegi egyensúly megbomlása után bárki könnyen érvelhetne a népek jogainak megkurtítása, a további központosítás, vagyis lényegében az európai egyesült államok megalakítása mellett.

„Az amerikai milliárdos elképzeléseinek megvalósítása visszavethetné az egész kontinenst”, ezért is különösen érdekes, hogy a terv kivitelezésében a brüsszeli Európai Bizottság is részt vesz – idézi a kormánypárti politikus nyilatkozatát az MTI.

Völner korábban is radikálisan fogalmazott Soros Györggyel és a civil szférával kapcsolatban – szerinte idegen érdekeket szolgál ki, aki ellenezte a civiltörvényt, az Európa Tanács pedig Soros bábszervezete.

Túlzásai azonban egyre inkább a normát jelentik a kormánypárti politikusok számára. Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes a hétvégén már arról beszélt, hogy a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt „jakobinus, bolsevik verziója”, és a „sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, amely „szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat”, és ha lehetséges, „még jobban gyűlöli a nemzetállamokat”.

Párttársa, az energiaügyi államtitkár Aradszki András szerint pedig már a Sátán–Soros-tervről értekezett a parlamentben, ami ellen védekezni keresztényi kötelesség: a Sátántól a rózsafüzér véd meg, Soros Györgytől pedig a nemzeti konzultáció – legalábbis Aradszki szerint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.