Vona Gábor egyelőre nem vitázik Szél Bernadett-tel

Az LMP szóvivője szerint a vitára október 18-án került volna sor.

MN
2017. 10. 18. 18:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két nappal a tervezett tévévita előtt lemondta Vona Gábor a Szél Bernadett-tel tervezett beszélgetést, amelyre az RTL Klubban került volna sor – írja az Index.

A portál szerint a párt hivatalosan nem indokolta meg, miért nem áll ki Vona Gábor az LMP kormányfőjelöltjével. Ugyanakkor a Jobbik szóvivője közölte: a párt nyitott a vitára, folyik az egyeztetés az LMP-vel, hogy erre sor kerüljön, egyelőre azonban nincsen konkrét időpont. Pál Gábor szerint a mostani sem volt még egyértelműen lefixálva, bár az LMP szóvivője, Kanász-Nagy Máté szerint erre október 18-án került volna sor. „Sajnáljuk, hogy most elmarad, de Szél Bernadett továbbra is készen áll a vitára” – fogalmazott.

Korábban egyébként már vitázott a nyilvánosság előtt Szél Bernadett és Vona Gábor – a Jobbik szóvivője egy kővágóörsi rendezvényre emlékeztetett. Igaz, sem ott, sem a korábbi vitájukon nem volt televíziós közvetítés. A Jobbik szerint Vona Gábor mindenképpen részt fog venni egy vitán Szél Bernadett-tel szemben, ellentétben Orbán Viktorral, aki eddig minden hasonló megmérettetéstől elzárkózott – teszi hozzá az Index.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.