Vona Gábor: Szívesen vitázok Szél Bernadettel

Azt írta, félreértés lehet, hogy miatta marad el a beszélgetés.

MN
2017. 10. 07. 11:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken mi is beszámoltunk arról, hogy a 444.hu információi szerint elmarad Vona Gábor és Szél Bernadett tévévitája, a portál ugyanis úgy tudta, Vona Gábor lemondta azt. Mint írták, információik szerint a Jobbiktól üzentek, hogy inkább máskor csinálják, mert még korainak tartják.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azonban szombaton a Facebook-oldalán azt írja, félreértés lehet az információ. Leszögezte, hogy mindig híve volt az értelmes vitának, ráadásul az LMP politikusaival már többször folytatott eszmecserét, ami rendre jó hangulatú és konstruktív volt. „Amennyiben sikerül mindenki számára megfelelő időpontot egyeztetni, úgy örömmel veszek részt ezen a beszélgetésen. Egyúttal nagyon köszönöm az LMP tegnapi kiállását mellettünk” – fűzte hozzá, utalva arra, hogy a párt pénteken tudatta: a Társaság a Szabadságjogokhoz (TASZ) fordul annak érdekében, hogy számba vegye a lehetséges jogi megoldásokat, miután nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik számvevőszéki ellenőrzésével összefüggésben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.