Kormányszóvivő: Soros szervezetei megsértik a magyar szuverenitás határait

Kovács Zoltán kijelentette, érdemes figyelni, mire költik a vidéki civil szervezetek Soros György pénzét.

MTI
2017. 11. 30. 20:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Soros György üzletemberhez köthető szervezetek sokszor teljesen ellentétes érdeket próbálnak képviselni az illegális bevándorlásról, mint a magyar Országgyűlés – jelentette ki a kormányszóvivő az M1 csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán azt mondta, ez túlmutat a civilek véleménynyilvánítási szabadságán, „konkrétan a magyar szuverenitás határainak a megsértéséről van szó”.

Az illegális migrációval kapcsolatban Brüsszel minden lépése mögött ott állnak a Soros-szervezetek, amelyek befolyásolják a döntéseket – fogalmazott a kormányszóvivő.

Arról, hogy a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány hamarosan több százezer dollárt oszt majd szét dél-dunántúli és észak-alföldi civil kezdeményezések között, így szállva szembe a kabinettel, Kovács Zoltán azt mondta: érdemes lesz odafigyelni, nagy kérdés ugyanis, mire használják fel a pénzt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.