660 milliós csekket kapott a Fidesz szegedi irodája

A rózsaszín csekken Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc neve szerepel.

MN
2017. 12. 12. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 660 millió forintos összegről szóló postautalványt ragasztott ki a Jobbik szegedi elnöke a város Fidesz-irodájának ajtajára – olvasható a Hír TV oldalán. A rózsaszín csekken Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc neve szerepel azzal a szándékkal, hogy befizessék az Állami Számvevőszék által nemrég kiszabott büntetés teljes összegét a Jobbik számára. A miniszterelnök és bizalmasának leendő címeként a szegedi Csillag börtönt adták meg.

„A Fidesz lepett meg minket azzal a csomaggal, amit az Állami Számvevőszéken keresztül ránk zúdítottak, egy 660 milliós büntetés, ami, úgy gondolom, teljes mértékben jogtalan, és a demokrácia felszámolását jelenti. Ezért úgy gondoltam, hogy karácsonyi ajándékként ide, a szegedi Fidesz-irodához egy belföldi utalványcsekket hozok, amelyben ezt az összeget elutalhatják a párt központi adományvonalára. A csekket egyébként Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc nevére töltöttem ki, akiknek a leendő címüket, a Szeged, Mars tér 13.-at, a Csillag nevű tagintézményt adtam meg” – fogalmazott Tóth Péter, a Jobbik Szegedi Szervezetének elnöke.

Négy nap alatt, hétfő estig összesen 21 366 800 forint adományt kapott a Jobbik, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) több mint 660 millió forintos büntetése fenyeget – közölte kedden reggel Szabó Gábor pártigazgató. Az adományok 2715 embertől érkeztek, a legkisebb összeg 200 forint volt, a legnagyobb egymillió.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.