Az Együtt is a Jobbikkal vonul pénteken

Juhász Péter a Hír TV-ben jelentette be, hogy pártjának tagjai is elmennek a Jobbik pénteki demonstrációjára.

MN
2017. 12. 12. 20:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juhász Péter, az Együtt társelnöke a Hír TV-ben este azt mondta, nehéz döntés volt, de végül úgy döntöttek, kint lesznek a pénteki tüntetésen.

Hozzátette: szerintük sincs rendben, ahogy a Jobbik plakáthelyekhez jutott, de ez ennél sokkal többről szól már.

A párt Facebook-oldalán közli Juhász Péter posztját, amelyben azt írja: „A Jobbik pártfinanszírozási megoldása elfogadhatatlan. Az ilyen megoldásokért kirótt büntetés jogos és szükséges. Azonban tűrhetetlen az a kettős mérce és diszkriminatív jogalkalmazás, ami a Fidesz egy politikai vetélytársával szemben folyik. A kormánypárt 2014-ben épp olyan kedvezményeket kapott Simicska Lajostól, mint a Jobbik. Ha a Jobbik bűnös, a Fidesz is az, így ellene is vizsgálatot kell indítani! Ezért megyünk mi is utcára pénteken.”

Korábban a Momentum és az LMP politikusai is nyilatkoztak, illetve az interneten közzétették, hogy szintén csatlakoznak a Jobbik pénteki fáklyás felvonulásához.

Az MSZP és a DK képviselői viszont azt nyilatkozták, hogy nem vesznek részt a tüntetésen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.