Az MSZP elnökének kampányol a DK szóvivője

Gréczy Zsolt arra kéri a DK szimpatizánsait, hogy a szocialista jelöltre szavazzanak a körzetében.

MN
2017. 12. 24. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy hozta a DK–MSZP-megállapodás, hogy bár én voltam a Demokratikus Koalíció jelöltje Budapest 18-as választókörzetében, mégsem én indulok, hanem Molnár Gyula, az MSZP elnöke lesz a koordinált jelölt Budafok–Tétény–Újbuda területén – jelentette be Facebookon a DK politikusa, szóvivője.

Gréczy szerint bár a XXII. kerületben az európai parlamenti és az önkormányzati választáson is a DK volt a második erő a Fidesz mögött, polgármesterjelöltként is ő szerepelt a legjobban az ellenzéki oldalon, de a döntést természetesen tudomásul veszi. Hozzáteszi: a DK álláspontja az ellenzéki együttműködésről mindig egyértelmű volt és következetes. Az önálló listák megmutatják az ellenzéki oldal sokszínűségét, de emellett az egyéni körzetekben egy demokrata induljon a Fidesz és a Jobbik ellen. Ő is ezt támogatja.

A szóvivő arra kéri a DK tagjait, valamint szimpatizánsait, hogy a DK Gyurcsány Ferenc vezette listája mellett Molnár Gyula egyéni jelöltet támogassák Budapest 18-as választókörzetében.

Gyurcsány pártja és az MSZP a héten állapodott meg abban, hogy külön-külön listával vág neki az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) a jövő tavaszi választásnak, de a 106 egyéni választókerületben nem indulnak egymás ellen

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.