Csak a köztévé adását játszhatják a csepeli SZTK-ban

Több mint 3 millióból helyeztek ki nemrég nagy képernyős tévéket.

MN
2017. 12. 13. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felsőbb utasításra csak a köztévé adását szabad lejátszani a csepeli SZTK-ban – közölte a Momentum Mozgalom.

A közleményben felidézték, hogy a csepeli önkormányzat több mint 3 millió adóforintból nemrég nagy képernyős tévéket helyezett ki a csepeli szakorvosi rendelőintézet (SZTK) folyosóira. „Összesen harminckét darab televízióról van szó, így aztán nem is igen lehet elbújni sehova sem a köztévé elől, melyet egyébként csak a sokszor hibás feliratozással lehet nézni” – fogalmaztak.

Több dolgozótól is úgy tudják, hogy „felsőbb utasításra” csak a köztévé adását szabad lejátszani. „Főzőműsorok, megnyugtató tájképek, látványos természetfilmek vagy akár focimeccsek közül is bőven lehetne válogatni. Ehelyett várakozás közben a kormány óriási összegből fenntartott propagandaműsorait és hazugságait vetítik folyosónként 10 televízión azoknak, akik gyógyulni érkeznek a rendelőintézetbe” – írta a Momentum Mozgalom.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.