Elfogták a férfit, aki lopott kocsival gázolt el egy nőt

A rendőrök a 22 éves férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták.

MN
2017. 12. 24. 11:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség néhány órán belül elfogta azt a férfit, aki elgázolt egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt – írja a Police.hu.

A salgótarjáni rendőrök szombat este elfogták azt a 22 éves ságújfalui férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy személygépjárművel felhajtott a járdára és elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A gyanúsított ezt követően kiszállt a gépjárműből, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A nyomozás során megállapították, hogy a férfi a személygépjárművet a tulajdonos engedélye és tudta nélkül vitte el és okozott azzal balesetet.

A rendőrök a 22 éves férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.