Eltűntek a TEK páncélosai Budapest belvárosából

A Terrorelhárítási Központ továbbra is figyelemmel kíséri a lehetséges kockázati tényezőket.

MN
2017. 12. 25. 16:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn már nem voltak kint a Terrorelhárítási Központ (TEK) páncélozott harcjárművei sem a Vörösmarty térnél, sem a bazilikánál – írja az Index.

A lap megkérdezte a TEK-et, miért tűntek el a karácsonyi vásárról a páncélosok. A TEK azt válaszolta, hogy a belügyminiszter utasításának megfelelően, az általa előírt időintervallumban voltak kinn a páncélosok.

A fizikai jelenlét mellett a TEK természetesen az ünnepek alatt is figyelemmel kíséri és elemzi a lehetséges kockázati tényezőket és a partnerszolgálatokkal folyamatosan együttműködve ellenőriz és értékel minden információt annak érdekében, hogy a magyar emberek biztonságban tölthessék az ünnepeket – írta a lapnak a Terrorelhárítási Központ.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.