Földön fekvő Schilling Árpáddal kívántak boldog karácsonyt Orbán Viktornak

Az „Ő VOLT A SOROS” feliratot pingálták Schilling Árpád hátára.

MN
2017. 12. 18. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Adolf Hitler haj- és bajuszviseletét idéző megjelenéssel, férjén taposva kívánt boldog karácsonyt Orbán Viktor miniszterelnöknek Sárosdi Lilla színésznő. Schilling Árpád színész-rendező hátára az „Ő VOLT A SOROS” feliratot pingálták, utalva Pócs János posztjára.

Ismeretes, ugyanez a felirat volt olvasható azon a megperzselt disznón, amelynek fotóját a fideszes képviselő a Facebook-oldalán megosztotta. Pócs János kommentárt is fűzött az erdélyi disznóvágásról küldött képhez. Azt írta, ott már egy disznóval kevesebb van.

Amikor Orbán Viktort megkérdezte Demeter Márta LMP-s képviselő, hogy miért barátkozott egy terrorizmusért körözött üzletemberrel, akkor a miniszterelnök csak annyit válaszolt, hogy „boldog karácsonyt kívánok” – erre utalhat a miniszterelnöknek szóló üzenet.

Sárosdi Lilla egyébként októberben közölte, hogy Marton László fiatalkorában szexuálisan zaklatta. 

Pócs Jánost vasárnap a Hír TV szerette volna megkérdezni a posztjáról, ő azonban csak annyit válaszolt, hogy karácsonyi rendezvényre készül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.