Helyreigazítás

MN
2017. 12. 20. 17:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. igazgatósági tagjai prémiumának kifizetéséről szóló döntés nem született, különös tekintettel arra, hogy erre kizárólag a 2017-es üzleti év lezárását követően, meghatározott feltételek alapján van lehetőség, és ez üzleti év még jelenleg is tart, így döntés meghozatalára lehetőség nincs. Továbbá a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. költségvetése teljes mértékben elkülönül a város költségvetésétől, így egy esetleges, majdani, bármilyen összegű prémiumról szóló döntés meghozatala semmilyen módon és formában sem érinti vagy érintheti Harkány Város Önkormányzatának költségvetését vagy gazdálkodását.

Mindezek alapján Harkány város képviselő-testülete az igazgatóság három tagjának (5,4-3,8-3,8 milliós megosztásban) összesen 13 millió forintos jutalmat NEM szavazott meg. E helytálló tények okán az igazgatósági tagok prémiuma kapcsán semmilyen bőkezűsége, és semmilyen költsége nem merült fel a városnak, továbbá az állami segítség sem e prémium kifizetésre füstölt el, azokat értelemszerűen arra nem is kérték vagy kérhették, illetve a rendkívüli állami támogatásra szoruló, tényleg fontos dolgok helyett sem fordítottak semmilyen összeget az igazgatósági tagok prémiumkifizetésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.