Juhász Péter vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Kósa Lajosék ellen

Az Együtt elnöke közölte: Kósának tisztáznia kell, miből vásárolt a felesége egy 120 milliót érő céget.

MN
2017. 12. 19. 13:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juhász Péter, az Együtt elnöke vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Kósa Lajos és felesége ellen a 120 millió forintot érő cég felvásárlása ügyében – derül ki a politikus közleményéből.

„Kósa Lajosnak tisztáznia kell, mennyi pénzért és miből vásárolt a felesége egy 120 millió forintot érő céget. De az is kérdéses, miféle vagyonelemei vannak a megalapítása óta árbevétellel nem rendelkező vállalkozásnak” – szögezte le az Együtt elnöke.

A közleményben felidézte: Kósa Lajos felesége tavasszal megvett egy olyan céget, amelyiknek bár bevétele évek óta nincs, mégis 120 millió forintos tőkével bír. A miniszter nem válaszolt a Hír TV-nek arra a kérdésére, hogy miből vásárolta a céget, azzal hárított, a felesége nem közszereplő, ezért nem tartozik senkire, hogy miből és mennyiért vette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.