Kedvezményeket kapnak a nagycsaládosok a művészeti akadémiától

Várhatóan ingyenes belépést biztosítanak kiállításokra, egyéni vagy szervezett csoportos látogatásokra.

MTI
2017. 12. 17. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvezményeket kapnak a nagycsaládosok a Magyar Művészeti Akadémiától (MMA) a szervezetek között létrejött együttműködési megállapodás értelmében.

Kucsera Tamás, az MMA főtitkára az M1 csatornán vasárnap elmondta, hogy a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagsági kártyájával rendelkezőknek a művészeti akadémia kedvezményes belépést biztosít az intézményeiben (Pesti Vigadó, Műcsarnok) rendezett kiállításokra, egyéni vagy szervezett csoportos látogatásokra. Terveik szerint ez a kedvezmény ingyenes belépést fog jelenteni. Több száz programot, vetítést, koncertet szerveznek az intézményeiken keresztül, ezekre eseményenként alakítják ki a kedvezményes lehetőséget – tette hozzá.

Az MMA eddig is támogatta a nagycsaládosok rendezvényeit, művészeti programjait, ezzel a támogatással nemcsak anyagi hátteret kaptak, hanem a minőségi magaskultúrát tették elérhetővé a nagycsaládosoknak – mondta Joó Kinga, a NOE elnökhelyettese.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.