Kormányváltást, irányváltást és korszakváltást hirdettet Szél Bernadett

Aláírta az LMP és a Gémesi György vezette Új Kezdet a választási együttműködést.

MN
2017. 12. 16. 16:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt az LMP karácsonyi nagygyűlésén a Budapest Kongresszusi Központban azt mondta: Orbán Viktor történelmi tévedése, hogy nem látja a lehetőséget, és nincsen víziója a 21. századi Magyarországról – írja a Hír TV. Szél hozzátette: bárkivel hajlandók összefogni, aki valódi korszakváltást akar.

„A fejébe vette Magyarország jelenlegi miniszterelnöke azt, hogy a Nyugat megbukott, és mint valami őrült spekuláns, minden vagyonunkat, a mi közös vagyonunkat feltette a keleti nyitásra. És ha nem jön be, akkor csődbe megyünk mindannyian. Márpedig ez nem fog bejönni. És félő, hogy a 2018-as választás a legutolsó lehetőség arra, hogy kijavítsuk Orbán Viktornak a történelmi tévedését” – fogalmazott.

Szél Bernadett teljes beszédét itt tekintheti meg:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.