Már gyilkossági nyomozók is keresik Sápi Attilát

A BRFK átvette a politikus ügyét a Monori Rendőrkapitányságtól.

MN
2017. 12. 21. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozói keresik Sápi Attilát, a BRFK ugyanis átvette a politikus ügyét a Monori Rendőrkapitányságtól – tudta meg a Magyar Idők. Információik szerint a férfi cégének ügyfélkörét többször is végigvizsgálták, csakúgy mint politikusi és magánkapcsolatait.

A lap kérdéseire a BRFK csak annyit közölt: a rendőrség továbbra is eltűntként keresi az MSZP-s önkormányzati képviselőt. Még legalább 88 évig, hiszen a körözési törvény rendelkezései alapján az eltűntként való körözés elévülési ideje 90 év.

Ismeretes, január 5-én a 43 éves Sápi Attila melegítőben, sportcipőben indult el budapesti bérlakásából, azóta nem tudni róla. A XV. kerületben élő szocialista politikust legutoljára aznap még látni vélték bérleménye közelében, egy sörözőben, ahol 15-20 percet töltött. Élettársa csak öt nappal később jelentette be az eltűnést a rendőrségen. Sápi állandó lakhelye Monoron van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.