Már nem körözik Bárdosi Sándor birkózót

Garázdaság és testi sértés miatt negyedmillió forint pénzbüntetésre ítélték, az összeget már befizette.

MN
2017. 12. 15. 19:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellen – írta meg a 24.hu csütörtök este. A sportoló erre úgy reagált, hogy nincs ötlete, miért került a rendőrségi honlapra. Péntek este a lap levelet kapott a Budapest Környéki Törvényszéktől, melyben azt írták, hogy körözést visszavonták. Ugyanakkor az is kiderült, hogy azért volt érvényben Bárdosi ellen, mert a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. február 25-i elsőfokú határozatával, illetve a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-ei jogerős ítéletével, garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt, negyedmillió forint pénzbüntetésre, valamint 80 óra közérdekű munkára ítélte.

A birkózó az összegnek csupán egy részét fizette ki, ezért a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át, ezért a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja (BV Csoport) a végrehajtás érdekében elfogatóparancsot bocsátott ki Bárdosival szemben. Ám eközben a pénzbüntetés maradék részét is befizette Bárdosi, ezért végül az elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta – írták a lapnak.

Bárdosi a Facebookon azt írta:

„Viccelődhetnék, de nem teszem Jelentjük, minden rendben az egész családdal! Természetesen a körözést visszavonták! Gondolom, mindenki meglepődik, ha azt mondom, nem volt alapja Nem tudják elrontani az ünnepeinket!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.