Megmérgezhettek 16 embert Szerepen

Valamennyien ismeretlen szertől vagy folyadéktól lettek rosszul.

MN
2017. 12. 19. 15:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mérgezés gyanújával tizenhat embert vittek kórházba megfigyelésre kedden a Hajdú-Bihar megyei Szerepről – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta, hogy mérgezési tünetekkel előbb hat felnőttet és öt gyermeket, majd további öt embert vittek a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházba, illetve a Debreceni Egyetem Klinikai Központjára. Valamennyien ismeretlen szertől vagy folyadéktól lettek rosszul – tette hozzá.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság az ügyben testi sértés miatt rendelt el nyomozást, amely szakértő bevonásával jelenleg is tart.

Korábban a Haon.hu értesülése alapján megírtuk, hogy több embert vittek kórházba mérgezés gyanújával. Azt, hogy alkoholtól vagy egyéb szertől lettek rosszul, egyelőre nem tudni, a toxikológiai vizsgálat deríti majd ki. A rendőrség arról tájékoztatta a megyei lapot, hogy az ügy körülményeit vizsgálják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.