Megtalálhatták, kit küldenek Juhász Péter és Fekete-Győr András ellen

Hollik István lehet a kormánypárti induló Budapest 1-es számú egyéni választókerületében.

MN
2017. 12. 13. 9:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár már több név is felmerült az esélyesek között, a mostani állás szerint Hollik István lesz a kormánypárti induló Budapest 1-es számú egyéni választókerületében – tudta meg a Magyar Hírlap.

Mint ismeretes, Rogán Antal 2018-ban nem indul egyéniben az ötödik kerületben – a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a kormányfő kampányát irányítja majd.

A megüresedő helyre korábban felmerült Böröcz László ötödik kerületi alpolgármester és Fidelitas-elnöknek, valamint Dömötör Csabának, a kabinetiroda parlamenti államtitkárának neve, de a hírt mindketten cáfolták. A lap most úgy értesült, hogy várhatón Hollik István mérettetheti meg magát a körzetben.

Ismeretes, Juhász Péter és Fekete-Győr András is a budapesti 1-es választókerületben mérettetné meg magát.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.