Pócs János nem beszélt a „sorosos” disznóvágásról, mert advent van

Pedig a képet maga is a bronzvasárnap előtti pénteken közölte.

MN
2017. 12. 18. 7:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeretetről beszél és inkább árvácskát ad az őt kérdező újságírónak Pócs János válasz helyett: a Fidesz jászsági képviselője az adventre hivatkozva kerülte el a válaszadást a soros feliratú, megpörzsölt disznó fotójával összefüggésben – írja a Hír TV.

„Ő VOLT A SOROS!!!” – ez a felirat olvasható azon a megperzselt disznón, amelynek fotóját Pócs János a Facebook-oldalán megosztotta. A fideszes képviselő kommentárt is fűzött az erdélyi disznóvágásról küldött képhez. Azt írta, ott már egy disznóval kevesebb van.

A fotóról ezüstvasárnap már adventre hivatkozva nem akart beszélni, holott a képet maga is advent időszakában, a bronzvasárnap előtti pénteken közölte.

A Hír TV riporterének azon felvetésére, hogy az advent miért gátolja meg a válaszadásban, azt mondta: „mert én egy karácsonyi rendezvényre készülök, és adventi köszöntőt fogok tartani, ami a szeretetről és nem az ellenséges kérdésről szól”. Arra a felvetésre, hogy Lázár János azt mondta, a szóvicc ízléstelen és nem méltó egy képviselőhöz, közölte: „a szeretet jegyében ajánlok önnek egy cserép virágot, tessék”.

A képviselő a jászjákóhalmi időseknek rendezett karácsonyi ünnepségen is a szeretet erejéről beszélt. „Ha van, akit a szeretet helyett a rosszindulat vezérel, azt felejtsék el. Nézzenek át rajta” – mondta Pócs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.