Százmilliókat kapott a kormánytól a Hit Gyülekezete

Maga a Németh Sándor vezette gyülekezet dicsekedett el az összeggel.

MTI
2017. 12. 28. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mai Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amelyből többek között kiderül, hogy a Szent Pál Akadémia 364 159 800 forint támogatást kapott a Hit Park területén létesítendő könyvtár létrehozására; a Hit Gyülekezete pedig 394 030 200 forintot a Hit Park területén létesítendő rendezvényközpont létrehozására.

Mindezt maga a Hit Gyülekezete közölte az MTI-vel. A határozat egyébként a hazai és határon túli egyházi fejlesztések támogatásáról rendelkezik. 

A kormánnyal igen jó viszonyt ápoló közösségről akkor írtunk legutóbb, amikor Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes előadást tartott a gyülekezet teológiai főiskoláján, a Szent Pál Akadémián. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.