Szilveszteri kioktatásban részesült Hadházy Ákos

A politikus arról érdeklődött, hogy mikor tekintheti meg a visszaküldött ívekről szóló postai nyilvántartásokat.

MN
2017. 12. 31. 8:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadházy Ákos arról érdeklődött, hogy mikor tekintheti meg a visszaküldött ívekről szóló postai nyilvántartásokat. A propagandaminisztérium államtitkára válasz helyett kioktatta a nemzeti konzultációról az LMP társelnökét – olvasható a Hír TV oldalán.

A politikus azt szerette volna megtudni, hogy mikor tekinthet be a postára háruló munkafolyamatokba, valamint azokba a nyilvántartásokba, amelyek napi lebontásban tartalmazzák a visszaküldött ívek számát.

Dömötör Csaba azonban bocsánatkérésre szólította fel, mert – szerinte – Hadházy megtámadta a nemzeti konzultációt, így az íveket visszaküldő embereket is.

A nyugtalan erő

Szokás mostanában az ellenzéki pártok tehetetlenségéről és alkalmatlanságáról értekezni. Pedig igazságtalan ilyetén rituális felkoncolásuk. E pártok ugyanis a körülményekhez képest elég jól teljesítenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.