A Fidesznek kampányoló Lungo Drom is retteg Soros veszélyes tervétől

A cigány szervezet azt javasolja, hogy a cigányok a választások után vetessék fel magukat a cigány választói névjegyzékbe.

MN
2018. 01. 27. 15:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményt adott ki a Fidesszel szövetséges Lungo Drom, mivel a szervezet Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség Kongresszusa aggodalommal látja, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a kötelező, felső korlát nélküli, állandó betelepítési kvótát. Szerintük ez sérti hazánk szuverenitását, és veszélyezteti a magyar cigányság felzárkózását és jövőjét.

 – A magyarországi cigányságnak nem érdeke, hogy távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel oldják meg a munkaerőhiányt. Akik az úgynevezett Soros-tervet támogatják, azok ellenségei a hazai cigányság ügyének is – írják.

„A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség Kongresszusa elutasítja a Soros-tervet és azt a törekvést, hogy bevándorlóországgá változtassák Magyarországot, és felhívja a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen. A kormány tegyen meg mindent annak érdekében, hogy korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.”

A közlemény azzal zárul, hogy „annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz–KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom Kampányindító Kongresszusa január 27-én úgy határozott, hogy a cigány választói névjegyzékbe való felvételt, regisztrációt a Lungo Drom kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazza és támogatja”.

Ismeretes, a minap Farkas Flórián, a szervezet vezetője arról beszélt, hogy fel kell hívni a magyarországi cigányság figyelmét az egyre szaporodó, megtévesztő szándékú kamupártokra, ennek érdekében a Lungo Drom helyi és országos szinten is egyfajta tájékoztató kampányt indít majd a következő időszakban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.