A Jobbik perel a Fidesz legújabb hazug plakátkampánya miatt

A nagyobbik kormánypárt azt állítja, hogy Vona Gábor lebontaná a kerítést, ami hazugság.

MN
2018. 01. 31. 10:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bíróságon vesz elégtételt az újabb fideszes kamukampány miatt a Jobbik – közölte az ellenzéki párt.

A Fidesz legújabb plakátkampányával ugyanis azt állítja, hogy Vona Gábor lebontaná a határkerítést, holott ezt épp a Jobbik találta ki, a Fidesz csak lenyúlta az ötletet – ahogy Tállai András szólta el magát egy hangfelvételen: „odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és próbáljuk azt megcsinálni a parlamentben”.

A Jobbik emlékeztetett: a Fidesz beengedett 2300 migránst, a Fidesz lebukott, a Fidesz most menekül.

Az ellenzéki párt hozzátette, hogy Orbán Viktort a kerítés sem állíthatja meg abban, hogy tömegével, folyamatosan és titokban engedje be migránsok ezreit.

Közleményükben azt írták: „a Jobbikra vár a feladat, hogy határőrséggel megerősített kerítéssel és a bevándorláspárti, Soros-ösztöndíjas fideszesek elszámoltatásával megálljt parancsoljon Orbánnak és a migránsainak is”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.